Despre noi

PANTOFINI este un brand romanesc ce s-a nascut din pasiune pentru pantofii lucrati manual. Credem in pantofii speciali conceputi si proiectati pana la cel mai mic detaliu estetic si functional, care sa va ofere o experienta unica si pe care sa ii purtati cu placere in orice imprejurare.

Producem la comanda atat pantofi de dama cat si de barbati. Comercializam inclusiv accesorii precum genti, posete, curele cu mentiunea ca toate produsele noastre sunt din piele naturala. Folosim piele naturala si la interior, inclusiv brantul pantofilor este tot din piele naturala, tocmai ca dumneavoastra sa va bucurati de confortul si calitatea maxima a produselor noastre.

Ne-am dezvoltat in permanenta investind in calitatea materialelor, toate acestea cu scopul de a creea cei mai comozi si mai fini pantofi. Mai mult, am dezvoltat un serviciu nou in acest domeniu si anume proba la domiciliu inainte de a comanda. De acum puteti solicita proba la domiciliu fara nici un cost suplimentar. Acest serviciu este valabil momentan doar pentru Bucuresti urmand ca in viitor sa-l dezvoltam si in alte orase din tara.

Solicitand proba la domiciliu eliminam practic orice risc sa nu va vina pantofii doriti de dumneavoastra, sa nu va placa culoarea vazuta pe site fata de cea din realitate, sa nu fie calapodul potrivit pentru forma piciorului dumneavostra,etc. Mentionam ca suntem primii de pe piata romaneasca care a dezvoltat acest serviciu, iar clientii nostri au fost si sunt incantati de acest lucru.

Proba la domiciliu functioneaza forte simplu. Solicitati din site sau telefonic acest serviciu si noi venim la dumneavoastra cu mai multe modele si cu numarul pe care il purtati la pantofi. Odata ce ati ales modelul preferat noi vi-l realizam pe baza de comanda in 10 zile lucratoare. Mentionam ca aveti ocazia sa alegeti si alte variante de piele sau combinatii de culori in caz ca nu va place ce ati probat dar va place calapodul. Agentii nostri au in permanenta la ei monstrare cu modele si culori din piele pe care noi le folosim la confectionarea pantofilor. Pieile si accesoriile, precum si tocurile folosite de noi sunt de calitate superioara importate din Italia.